Beste watersporters,

Voor degenen, die nog niet hebben ingeschreven : wacht niet te lang, want VOL = VOL. Pieter en John beloven een mooie Tocht de Tochten. Ook voor de organisatie is het fijn te weten waar ze straks rekening mee moeten houden.

Op zaterdag 7 juli 2018 organiseert W.V. DEA in Breukelen de sloepentocht voor leden en niet-leden. Deze, inmiddels, jaarlijks terugkerende sloepentocht belooft opnieuw een verrassende tocht te worden voor de bemanningen van sloepen, vletten, bootjes en scheepjes.

Helaas waren we vorig jaar onfortuinlijk met het weer, maar dit zal toch geen tweede keer achter elkaar gebeuren. Dit jaar heeft de organisatie onder leiding van Pieter Hoogveldt en John van der Kroef weer een prachtige vaartocht uitgestippeld en onderweg is er de mogelijkheid om te genieten van de smakelijke happen en dranken die dit jaar wederom niet zullen ontbreken !

De organisatie had vorig jaar al besloten om e.a. over een compleet andere “boeg” te gooien. Dus laat u verrassen en geef uzelf, familie, vrienden en kennissen op voor deelname aan dit evenement. Inschrijven kan tot 30 juni en de kosten bedragen net als vorig jaar € 30 voor volwassenen, € 15 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en € 5 voor kinderen tot 5 jaar.

Gelieve het totaalbedrag van uw deelname over te maken op NL84INGB0002832945 t.n.v. WV DEA Breukelen. Na ontvangst van uw betaling zult u per mail een bevestiging van deelname ontvangen.

Mail uw deelname aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag in uw mail vermelden : aantal deelnemers, naam van de boot en eventueel uw ( mobiel ) telefoonnummer. Ook voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tot 7 juli ! We hebben er zin ! U ook ?

­