Let op dit artikel gaat over de editie 2018, klik hier om naar editie 2019 te gaan

Beste zeilers, watersporters en oud deelnemers van de zes uur van Loosdrecht, na vorig jaar de 38e “6 Uur van Loosdrecht” georganiseerd te hebben, leek ons begin dit jaar niets in het vaarwater te zitten om ook nu weer de volgende wedstrijd te organiseren. Echter, eind april werd het bestuur van WVDEA Breukelen geconfronteerd met een aanzienlijke afwijking van het zo vertrouwde boeienpatroon. Hier is onze software niet op berekend en ook niet simpel aan te passen; laat staan dat er op de zeer korte termijn een goedkoop alternatief te vinden zou zijn. En met de ervaring van vorig jaar, waarbij het wachten op een uitslag voor velen een brug te ver bleek te zijn, was de oplossing gauw gevonden. We gaan overstag. We doen het overdag. En varen langs de vele watersportverenigingen en -bedrijven aan de Loosdrechtse plassen. We houden het simpel bij één baan, laagdrempelig om nieuwkomers niet te verrassen. We gebruiken de SW-factoren van 2017 . Voor een hapje en een drankje kunt u bij Hans terecht. Want de Finish is rond etenstijd bij of op eiland de Meent. Daar zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden. We noemen het nieuwe evenement “Rondje Loosdrecht” en de inschrijving staat open voor kajuit- en open zeilboten.

Op 30 juni 2018 is de geplande start tijd om 13:00 uur bij het eiland Meent op de grens van de 4e en 5e plas. De banenkaart is binnenkort te downloaden op onze site.

De inschrijfkosten bedragen € 25 per boot (inschrijving) en dit bedrag dient voor 26 juni te worden over gemaakt op: Rekeningnummer: NL84 INGB 0002 8329 45, Naam: WV DEA BREUKELEN, Omschrijving: Rondje Loosdrecht

De bakens zijn verzet, de koers is bepaald, laat nu uw inschrijvingen (of u nu wel of geen lid bent) maar binnenkomen.

Klik hier om u in te schrijven voor "rondje Loosdrecht"

kaart-boeien-2018-half

­