Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert W.V. DEA in Breukelen de sloepentocht voor leden en niet-leden. Deze, inmiddels, jaarlijks terugkerende sloepentocht belooft opnieuw een verrassende tocht te worden voor de bemanningen van sloepen, vletten, bootjes en scheepjes.

Dit jaar heeft de organisatie onder leiding van Pieter Hoogveldt en Rob Petri weer een prachtige vaartocht uitgestippeld en onderweg is er de mogelijkheid om te genieten van de smakelijke happen en dranken die dit jaar wederom niet zullen ontbreken !

Inschrijven kan tot 1 juni en de kosten bedragen net als vorig jaar € 30 voor volwassenen,€ 15 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en € 5 voor kinderen tot 5 jaar.

Gelieve het totaalbedrag van uw deelname over te maken op NL84INGB0002832945 t.n.v. WV DEA Breukelen.

Na ontvangst van uw betaling zult u per mail een bevestiging van deelname ontvangen. Mail uw deelname aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Graag in uw mail vermelden : aantal deelnemers, naam van de boot en eventueel uw ( mobiel ) telefoonnummer.

Ook voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot 15 juni !

We hebben er zin ! U ook ?

­