Beste zeilers, na de succesvolle eerste editie van “Rondje Loosdrecht” vorig jaar, heeft het bestuur van watersportvereniging De Eerste Aanleg daarin de bevestiging gezien dat dit zeilevenement haar plek tussen de zeilevenement op de Loosdrechtse plassen verdient. 

Het “Rondje Loosdrecht” biedt ruimte voor nieuwkomers in de zeilwereld en ontspanning voor de “de “6 Uur van Loosdrecht Diehards”. Het is een laagdrempelig evenement met “Happy Ending”. We houden het simpel bij één te zeilen baan, die ons voert langs de vele bedrijven en watersportverenigingen aan de Loosdrechtse plassen. De Finish is rond etenstijd bij het eiland Meent. Daar begint de “Après Sail” met prijsuitreiking.

Alle typen boten (kajuit en open) kunnen via de onderstaande link inschrijven. En om alle schepen een even grote kans te laten maken gebruiken we de “standaard” SW-factoren van 2019. Wat inhoudt dat er geen exotische zeilen gevoerd mogen worden.

Op 29 juni 2019 zal om 13:00 uur gestart worden bij het eiland Meent, op de grens van de 4e en 5e plas. De banenkaart is binnenkort te downloaden via deze pagina.

De inschrijfkosten bedragen € 25 per boot en dit bedrag dient voor 25 juni te worden over gemaakt op: Rekeningnummer: NL84 INGB 0002 8329 45, Naam: WV DEA BREUKELEN, Omschrijving: Rondje Loosdrecht.

Klik hier om in te schrijven

­