zeilwedstrijd helaas weinig wind

Zeilwedstrijden


WV DEA organiseert zeilwedstrijden voor alle soorten boten op de Loosdrechtse Plassen. We houden rekening met de snelheid van de boten en daarom zeilen we op 'tijd'. De winnaar wordt bepaald m.b.v. een omrekeningsfactor (de SW). Zo is het ook voor zeilers zonder wedstrijdervaring een ideaal begin om mee te doen. 


We starten zondagmiddag op ‘het piepje van de klok’ van 13.00 uur, zonder startschip, bij een vaste boei. De te varen baan en eventuele mededelingen ontvangt u vooraf via WhatsApp van de wedstrijdleiding. Het finishschip is die deelnemer welke als eerste de finishlijn passeert en de finish sluit uiterlijk om 16.00 uur. De zeilwedstrijden worden gevaren op SW handicap, hierdoor maken alle soorten schepen kans om te winnen in één klassement van kajuitboten en open zeilboten. We sluiten de wedstijdmiddag af met de ‘after sail’ ons clubhuis De Bun aan de Scheendijk in Breukelen.

Ook meedoen aan een zeilwedstrijd?

We nodigen u van harte uit om gratis aan een aantal zeilwedstijden mee te doen. Ervaar zelf de spanning en het enthousiasme van een wedstijd!

U kunt later zelf beslissen of u zich wilt inschrijven voor de volledig serie wedstrijden en eventueel lidmaatschap voor onze watersportvereniging.

Uitslagen

banenkaart

Planning 2022

De zeilwedstijden zijn gepland op zondagmiddag op onderstaande data.


1 mei 

22 mei

19 juni

17 juli

31 juli

21 augustus

4 september

25 september

9 oktober *

6 november *

* tellen niet mee voor zomerklassementvorige uitslagen

Datum:    1 mei 2022